Registreer nu en bied gratis mee

HORSE AUCTION BELGIUM

THE ELITE EDITION

5 jul. 2022

De Elite Edition van Horse Auction Belgium eindigde op maandag 6 juni en we hebben weer een nieuwe groep van blije HAB klanten. We hadden weer terugkerende klanten maar we hadden ook veel nieuwe klanten die samenkwamen voor een spannende biedingsavond.

Onze veilingtopper was de 4 jarige ruin Detroit Ter Doorn (v. Dominator Z) die verkocht werd voor 40 000€ naar USA. Blaze de l’Amitié, de getalenteerde driejarige merrie met als vader Bamako de Muze, ging naar een Colombiaan die in USA woont voor 38 000€.

Een dikke proficiat voor onze Italiaanse klanten die maar liefst 3 paarden kochten, de vierjarige Nero Trojka S voor 38 000€ maar ook Tarzan van ’t Schawijke en Tornado van het Keizershof.

Oost Europa was zoals altijd ook van de partij op onze veiling: naar Polen gaan The One van Heiste, Ortega vd Zeilhoek en Niva NC, Naar Tsjechië gaat de gekleurde hengst Tiras Sterrebornehof.

Nederland haalde de vierjarige hengst Tico van het Kraeyenboschhof Z binnen. Choc van het Zilverhof, een driejarige hengst met als vader Chambertino Z blijft in België. De driejarige ruin Chacky Z gaat naar Duitsland en Million Dollar Boy naar Estland.

De driejarige Cicero hengst ‘Ocizero’ gaat naar UK en Tjonker van Godselbos, een getalenteerde hengst met Untouchable als vader, gaat naar Marokko.

Uiteindelijk werden 16 paarden verkocht voor gemiddeld 23 600€. We kunnen niet wachten om hun carrières verder te volgen in de toekomst!

We kunnen ook de fokkers en verkopers niet genoeg bedanken om onze veiling mogelijk te maken en ons te vertrouwen om hun talenten te verkopen!

Bedankt aan alle trouwe en nieuwe klanten en aan het team achter HAB om elke veiling tot een succes te maken.

Tot volgende keer!

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie