Registreer nu en bied gratis mee

HORSE AUCTION BELGIUM

THE MARCH EDITION

14 mrt. 2022

Na jaren van hard werk, vele veilingen en referenties over de hele wereld, hebben we iets gewonnen wat we heel belangrijk en waardevol vinden: het vertrouwen van onze klant! Vertrouwen in het team van professionals die elke keer samenwerken om een groep jonge paarden van de beste fokkers in de omgeving samen te stellen, zodat ze beschikbaar zijn voor al onze klanten over de hele wereld. We doen altijd 100% ons best zodat de verkoop een makkelijke ervaring is zonder gedoe.

Dat gezegd hebbende, willen we met trots onze nieuwe collectie van 19 paarden geboren in 2018 en 2019 voorstellen. De paarden van 2018 zijn allemaal zadelmak en klaar om eraan te beginnen.

Enkele hoogtepunten van deze veiling zijn:

  • Sweet Orange: merrie, 2018, New Star Quality x Elvis Ter Putte. Ze heeft veel talent en ze komt ook uit een fantastische moederlijn vol met 1.60m paarden.
  • Tamboer: hengst, 2019, El Barone 111 Z x Heartbreaker. Zijn moeder gaf al twee 1.60m paarden.
  • Exceptional Call JW Z: hengst, 2019, Eames de Hus x For Pleasure. Zijn overgrootmoeder is de volle zus van Ratina Z.
  • Big Ask Z: ruin, 2018, Big Star x Gipsy d’ASK. Zijn moeder sprong 1.60m met Jennifer Pedersen.
  • Shaban of Jayh’s: ruin, 2018, Naxcel V x Major de la Coeur. Hij heeft negen 1.60m paarden in zijn moederlijn.

 

De veiling gaat open op 19 maart, ga naar de website en registreer gratis! De veiling eindigt op 21 maart. Investeer in uw toekomst! HAB is de perfecte veiling om uw nieuwe winnaar te vinden!

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie